ANUNT DE INTENTIE PRIVIND IDENTIFICAREA DE PARTENERI

ANUNT DE INTENTIE PRIVIND IDENTIFICAREA DE PARTENERI IN VEDEREA REALIZARII UNUI PARTENERIAT DE TRANSFER DE CUNOSTINTE IN CADRUL ACTIUNII 1.2.3 A PROGRAMULUI OPERATIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020

Laboratorul de fotochimie indusa de laser din cadrul Institutului National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiilor din Bucuresti in calitate de institut national de cercetare-dezvoltare ce desfasoara activitati de cercetare fundamentala si aplicativa in domeniul laserilor, interactiei luminii cu materia, plasmei si acceleratoarelor de electroni, intentioneaza in perioada 27 iunie 2015 – 11 august 2015 sa depuna cereri de finantare in vederea realizarii de proiecte care au drept scop formarea de parteneriate pentru a realiza transfer de cunostinte in domeniul acoperii cu laser.
Laboratorul de fotochimie indusa de laser din cadrul Institutul National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiilor va propune proiecte in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, Prioritatea de Investitii PI 1.b., Actiunea 1.2.3, Tip proiect Parteneriate pentru Transfer de Cunostinte, pentru domeniul 4. ECO-NANO-TEHNOLOGII SI MATERIALE AVANSATE sub-domeniul 4.4 Materiale – 4.4.2 Materiale polimerice, nanomateriale, nanotehnologii.
In vederea demararii proiectelor, LLP (http://llp.inflpr.ro) din INFLPR (www.inflpr.ro) Bucuresti invita intreprinderile interesate sa isi exprime intentia de colaborare pentru a beneficia de transferul de cunostinte in domeniile de expertiza ale LLP si INFLPR. Potentialii parteneri interesati sa beneficieze de transfer de cunostinte/servicii de cercetare in baza unor contracte sunt rugati sa consulte Ghidul Solicitantului (Sectiunea G), disponibil la adresa web: http://www.poc.research.ro/actiuni-1-2-3.

Potentialele intreprinderi interesate pot depune expresia de interes conform Ghidul Solicitantului – secțiunea G si pot primi mai multe detalii la adresa:
Telefon: 021 457 4489
Fax: 021 457 4243
E-mail: ernest.popovici@inflpr.ro
sau direct la sediul INFLPR, situat in Str. Atomistilor, Nr. 409, PO Box MG-36, 077125, Magurele, Bucuresti, camera 305